MAGIC PIE - COOKIES & PRIVACY POLICY

GDPR - ENGLISH LANGUAGE (NORSK SPRÅK NEDENFOR)

USE OF COOKIES

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing

experience on our site, show personalized content and targeted ads,

analyze site traffic, and understand where our audience is coming from.

 

A cookie, often called cookie, is a small text file that is downloaded and stored on the user's computer when the user opens a web page. For example, cookies are used to store login details, remember shopping carts in the web store or register where the user is moving around the site.


Cookies may be useful for both the owner and the user of a website. The website owner can customize the service based on the information stored. For the user, visiting the website can be experienced more user-friendly and custom.

 

To find out more or to opt-out, please read our Cookie Policy below. In addition,

please read our Privacy Policy

 

By choosing “I Accept”, you consent to our use of cookies and other tracking

technologies.

 

There are two types of cookies:

 

Session (Transient) cookies: These cookies are erased when you close your

browser, and do not collect information from your computer. They typically

store information in the form of a session identification that does not

personally identify the user.

 

Persistent (Permanent or Stored) cookies: These cookies are stored on your

hard drive until they expire (i.e. the are based on a set expiration date)

or until you delete them. These cookies are used to collect identifying

information about the user, such as Web surfing behavior or user

preferences for a specific site.

 

Cookies in use:

 

COOKIE NAME -  LIFE SPAN -  PURPOSE

svSession  - Persistent  - Identifies unique visitors and tracks a visitor’s sessions on a site

hs - Session - Security

XSRF/TOKEN - Persistent - Security

smSession - Persistent (Two weeks) - Persistent

TSxxxxxxxx (where x is replaced with a random series of numbers and letters) - Persistent - Security

TSxxxxxxxx_d (where x is replaced with a random series of numbers and letters) - Persistant - Security

 

COOKIE POLICY

 

This is the Cookie Policy for Magic Pie, accessible from www.magicpie.no


What Are Cookies
As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or 'break' certain elements of the sites functionality.

For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies.

 

How We Use Cookies

We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for disabling cookies without completely disabling the functionality and features they add to this site. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

 

Disabling Cookies

You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings on your browser (see your browser Help for how to do this). Be aware that disabling cookies will affect the functionality of this and many other websites that you visit. Disabling cookies will usually result in also disabling certain functionality and features of the this site. Therefore it is recommended that you do not disable cookies.

 

The Cookies We Set

Account related cookies

If you create an account with us then we will use cookies for the management of the signup process and general administration. These cookies will usually be deleted when you log out however in some cases they may remain afterwards to remember your site preferences when logged out.

 

Login related cookies

We use cookies when you are logged in so that we can remember this fact. This prevents you from having to log in every single time you visit a new page. These cookies are typically removed or cleared when you log out to ensure that you can only access restricted features and areas when logged in.

Email newsletters related cookies

This site offers newsletter or email subscription services and cookies may be used to remember if you are already registered and whether to show certain notifications which might only be valid to subscribed/unsubscribed users.

 

Orders processing related cookies

This site offers e-commerce or payment facilities and some cookies are essential to ensure that your order is remembered between pages so that we can process it properly.

 

Surveys related cookies

From time to time we offer user surveys and questionnaires to provide you with interesting insights, helpful tools, or to understand our user base more accurately. These surveys may use cookies to remember who has already taken part in a survey or to provide you with accurate results after you change pages.

 

Forms related cookies

When you submit data to through a form such as those found on contact pages or comment forms cookies may be set to remember your user details for future correspondence.

 

Site preferences cookies

In order to provide you with a great experience on this site we provide the functionality to set your preferences for how this site runs when you use it. In order to remember your preferences we need to set cookies so that this information can be called whenever you interact with a page is affected by your preferences.

 

Third Party Cookies

In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

 

This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.

 

For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.

Third party analytics are used to track and measure usage of this site so that we can continue to produce engaging content. These cookies may track things such as how long you spend on the site or pages you visit which helps us to understand how we can improve the site for you.

 

From time to time we test new features and make subtle changes to the way that the site is delivered. When we are still testing new features these cookies may be used to ensure that you receive a consistent experience whilst on the site whilst ensuring we understand which optimisations our users appreciate the most.

 

As we sell products it's important for us to understand statistics about how many of the visitors to our site actually make a purchase and as such this is the kind of data that these cookies will track. This is important to you as it means that we can accurately make business predictions that allow us to monitor our advertising and product costs to ensure the best possible price.

 

Several partners advertise on our behalf and affiliate tracking cookies simply allow us to see if our customers have come to the site through one of our partner sites so that we can credit them appropriately and where applicable allow our affiliate partners to provide any bonus that they may provide you for making a purchase.

 

We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including; {List the social networks whose features you have integrated with your site?:12}, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

 

More Information

Hopefully that has clarified things for you and as was previously mentioned if there is something that you aren't sure whether you need or not it's usually safer to leave cookies enabled in case it does interact with one of the features you use on our site. This Cookies Policy was created with the help of the GDPR Cookies Policy Generator

 

However if you are still looking for more information then you can contact us through one of our preferred contact methods:

Email: magicpie@magicpie.no

 

PRIVACY POLICY


This Privacy Statement applies to Magic Pie and explains why we collect information about you, how we use this information and how we take into account your privacy.

Magic Pie, at the chairman of the board, is the managing director of the processing of personal data. The statement contains information that you require when collecting information from our web sites (Personal Information Act section 19) and general information about how we treat personal data (Personal Data Act section 18, paragraph 1).

Magic Pi's basis for processing personal data will vary, but pursuant to section 8 (a) and (b) of the Personal Information Act, it will consist of the consent of the data subject or because it is required by law. Furthermore, it may be necessary to process personal data to fulfill an agreement with the registered person or to fulfill a legal obligation. Consent to processing personal data may be withdrawn at any time pursuant to Article 13 (2) (c) of the GDPR.

About personal information and regulations
Personal information is information and assessments that can be linked to an identifiable individual. This may be name, address, phone number, email address, IP address and purchase and behavior history.

All processing of personal data, such as collection, registration, storage and extradition is subject to separate rules, including the Personal Information Act. It is the chairman who is responsible for the treatment in accordance with the rules of the law. The Data Inspectorate supervises compliance with the law.

What kind of information do we collect?
In order to deliver as good services as possible, we rely on collecting various types of information, including personal information about you. Below is an overview of how we typically collect personal information and what information this typically is. We do not collect sensitive information.

Information you provide to us
When you register on our website, you must provide some information stored by us, such as name, email address, and mobile number. We will also save information when you contact us later. The information you provide can also be enriched using the help services or social media you give us access to.

 

Information we receive through the use of our services
When using our services, we record information about what services you use and how to use them. We collect information about:

Your device and your internet connection
We can record information about the device you use, such as mobile / PC, operating system, and browser manufacturer. We can also collect information about the connection to our services, such as IP addresses, network IDs, cookies, and unique identifiers.

Use of service or purchase
We record information about your use of the services, such as which pages you are in, when you are in the pages, and what features you have used on the pages.

Information we receive from other sources
We may receive information about you if you use any of the other services we offer on this site. We also work closely with third parties (such as business partners, technical services, payment services, and delivery services, advertising networks, analytics, search engines and credit information agencies) and may receive information about you from these. This also includes information that is publicly available.

Cookies and other content stored locally
When you use our services or are on our website, cookies and other data are stored that can be read by us later.

Automatic reviews
Through analysis of your purchases and behaviors, automatic categorization of you as a customer can be deduced.

What is the information used for?
We use personal information for the following purposes:

To deliver and improve our services
We use personal information to deliver our services to you. For example, we need personal information to enable you to log in to our pages and, if relevant, to pay for services. We also use personal information to ensure the best possible user experience for you, including by customizing the display of the content of your screen / device and ensuring the fastest possible loading of the pages.

To customize the services, provide recommendations and relevant marketing
We would like to provide you with recommendations, product information and service adjustments that are most relevant to you. This will both be given based on your own behavior, for example. Based on the products and services you've used or purchased, ads you've clicked on, or articles you've read, and based on the behavior of other users with similar usage patterns like you.

To improve digital communication and advertising
We use your personal information to improve our advertising. By creating a profile

With us, you agree to targeted advertising through programmatic purchases and targeted advertising through social media where your personal data will be used in the purchase of such advertising.
To prepare statistics and understand market trends
We prepare statistics and chart market trends. We do this to improve and further develop our product offerings and services. As far as practicable, we try to do this with anonymous information without knowing that the information is specifically linked to you.

To prevent abuse of our services
We use personal information to prevent abuse of our services. Abuse may be an attempt to log in to someone else's accounts, attempted fraud, spamming, hot, malicious and other acts prohibited by Norwegian law.

Sharing of information
Magic Pie shares in some cases personal information with other companies that perform services on our behalf. This is first and foremost to give you a safer and better shopping experience. Here are the most important examples:

When others perform services on our behalf
For example, web and marketing agencies to run the online store and show you targeted marketing as well as create campaigns. These are not allowed to use this personal information for anything other than performing services for Magic Pie.

Suspected offenses
information may be provided to public authorities upon request. We will also be able to disclose information on suspicion of fraud, or information necessary to resolve specific disputes.

Deletion of personal data
We are required by law to keep certain personal information. Examples of this are:
Law on accounting
Order data according to right of withdrawal
Order data according to guarantees.

You are bound to be able to delete all our information about you if you are not required to store them. You can contact this in order to cancel your customer relationship by e-mail, to: magicpie@magicpie.no

Security of personal data
We use appropriate security measures to protect personal information under our control against unauthorized access, retrieval, use, disclosure, disclosure, copying, modification or disposal.

Especially about e-mail and SMS marketing

If you have an active customer relationship with us, we may send you e-mail marketing or other electronic communication methods in accordance with section 15 of the Marketing Act. This includes newsletters and other inquiries regarding content, services, offers, promotions and events from us via email, phone, SMS and social media.

However, if you do not have an active customer relationship, we will only send such marketing if you have given us consent. Your personal data can also be used to customize this communication. You can easily sign up for marketing requests through the unsubscribe feature in your emails / text messages at any time.

Changes to the Privacy Statement
We may periodically update or change the privacy statement.
In case of major changes, we will inform you about this.

 

Right to complain
You have the right to appeal to a supervisory authority, here the Data Inspectorate, pursuant to

GDPR Article 13 (2) letter d.

Contact information
If you have questions about our privacy statement or our use of personal information, please contact us at magicpie@magicpie.no

 

 

MAGIC PIE - COOKIES & PRIVACY POLICY

GDPR - NORSK SPRÅK (ENGLISH LANGUAGE ABOVE)

 

BRUK AV COOKIES

 

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) og annen sporingsteknologi for å gi deg den beste opplevelsen og surfingen på våre nettsider, tilpasse annonser, analysere trafikk på nettstedet, og forstå hvor publikum kommer fra. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke «Jeg aksepterer» godkjenner du bruk av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier.

 

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjonen som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves mer brukervennlig og tilpasset.

For å finne ut mer eller å melde deg ut, vennligst les vår cookie policy
I tillegg; vennligst les vår Personvernerklæring

 

Ulike typer informasjonskapsler/cookies

 

Informasjonskapsler kan være:

sesjonsavhengig eller fast informasjonskapsel

første eller tredjeparts informasjonskapsel

 

Sesjonsavhengig informasjonskapsel/session cookie

Disse slettes etter endt sesjon, det vil si når bruker lukker nettleseren. Disse brukes blant annet for å registrere at en bruker er inne på nettsiden og hvilke valg hun gjør.

 

Fast informasjonskapsel/persistent cookie

Disse slettes ikke etter endt sesjon. Faste informasjonskapsler kan typisk inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Dette gjør at framtidige besøk hos nettsiden vil være raskere og mer tilpasset brukeren. De fleste faste informasjonskapsler har en utløpsdato der de slettes automatisk etter en viss periode

 

Tredjeparts informasjonskapsel/third party cookie

Dette er en informasjonskapsel (fast eller sesjonsavhengig) som settes av en annen enn den som driver nettstedet som brukeren besøker. Typisk kan dette være annonser og reklamebannere på nettaviser m.v..

 

Cookies/Informasjonskapsler i bruk

 

COOKIE NAVN - LEVETID - FORMÅL

svSession - Vedvarende - Identifiserer unike besøkende og sporer en besøkendes økter på et nettsted

hs - Økt - Sikkerhet

XSRF/TOKEN - Vedvarende - Sikkerhet

smSession - Vedvarende (To uker) - Vedvarende

TSxxxxxxxx (hvor x er erstattet med en tilfeldig serie med tall og bokstaver) - Vedvarende  Sikkerhet

TSxxxxxxxx_d (hvor x er erstattet med en tilfeldig serie med tall og bokstaver) - Vedvarende - Sikkerhet

 

COOKIE POLICY

Dette er Cookie Policy for Magic Pie, tilgjengelig fra www.magicpie.no


Hva er cookies
Som det er vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet cookies, som er små filer som lastes ned til datamaskinen, for å forbedre opplevelsen. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller "ødelegge" visse elementer av nettstedets funksjonalitet.
For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen på HTTP-informasjonskapsler.


Hvordan bruker vi informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner detaljert nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for deaktivering av informasjonskapsler uten fullstendig deaktivering av funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du legger på alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke, hvis de brukes til å yte en tjeneste du bruker.


Deaktivering av informasjonskapsler
Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se hjelpen til nettleseren din for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

 

Cookiene vi setter inn:

 

Konto relaterte informasjonskapsler
Hvis du oppretter en konto hos oss, bruker vi informasjonskapsler for styring av registreringsprosessen og generell administrasjon. Disse informasjonskapslene vil vanligvis bli slettet når du logger ut, men i noen tilfeller kan de forbli etterpå for å huske dine nettstedinnstillinger når de er logget ut.


Innloggingsrelaterte cookies
Vi bruker informasjonskapsler når du er logget inn slik at vi kan huske dette faktumet. Dette forhindrer at du må logge inn hver gang du besøker en ny side. Disse cookies blir vanligvis fjernet eller ryddet når du logger ut for å sikre at du kun får tilgang til begrensede funksjoner og områder når du er logget inn.

 

E-postadresser knyttet til nyhetsbrev
Dette nettstedet tilbyr nyhetsbrev eller epost abonnementstjenester, og informasjonskapsler kan brukes til å huske om du allerede er registrert, og om du vil vise visse varsler som bare kan være gyldige for abonnement / abonnenter.


Ordrer som behandler relaterte cookies
Dette nettstedet tilbyr e-handel eller betalingsfasiliteter, og noen informasjonskapsler er viktige for å sikre at bestillingen din huskes mellom sider slik at vi kan behandle det riktig.

 

Undersøker relaterte informasjonskapsler
Fra tid til annen tilbyr vi brukerundersøkelser og spørreskjemaer for å gi deg interessante opplysninger, nyttige verktøy eller forstå vår brukerbase mer nøyaktig. Disse undersøkelsene kan bruke cookies for å huske hvem som allerede har deltatt i en undersøkelse eller for å gi deg nøyaktige resultater etter at du har endret sider.


Skjema relatert informasjonskapsler
Når du sender inn data til et skjema som de som finnes på kontakt sider eller kommentarskjemaer, kan cookies settes inn for å huske dine brukerdetaljer for fremtidig korrespondanse.


Webkamerainnstillinger
For å gi deg en god opplevelse på dette nettstedet, gir vi funksjonaliteten til å angi dine preferanser for hvordan dette nettstedet kjører når du bruker det. For å huske dine preferanser må vi sette inn informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan ringes når du kommuniserer med en side, påvirkes av dine preferanser.


Tredjeparts cookies
I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt beskriver hvilke tredjeparts cookies du kan støte på via dette nettstedet.

 

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analysene på nettet for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lenge du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.
For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Tredjepartsanalyse brukes til å spore og måle bruken av dette nettstedet, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold. Disse cookies kan spore ting som hvor lenge du bruker på nettstedet eller sidene du besøker, som hjelper oss å forstå hvordan vi kan forbedre nettstedet for deg.


Vi tester fra tid til annen nye funksjoner og gjør subtile endringer i måten nettstedet leveres på. Når vi fremdeles prøver nye funksjoner, kan disse informasjonskapslene brukes til å sikre at du får en konsistent opplevelse mens du er på nettstedet, samtidig som vi sikrer hvilke optimeringer våre brukere setter pris på mest.


Når vi selger produkter, er det viktig for oss å forstå statistikk om hvor mange av de besøkende på nettstedet vårt faktisk kjøper, og som sådan er det slags data som disse informasjonskapslene vil spore. Dette er viktig for deg, da det betyr at vi kan presisere forretningsprognoser som gjør at vi kan overvåke våre reklame- og produktkostnader for å sikre best mulig pris.


Flere partnere annonserer på vegne av oss og tilknyttede sporingsskapskaper lar oss bare se om kundene våre har kommet til nettstedet via en av våre partnerwebsteder, slik at vi kan kreditere dem på riktig måte og, når det er aktuelt, tillate våre tilknyttede partnere å gi noen bonus at de kan gi deg mulighet til å kjøpe.


Vi bruker også sosiale medier knapper og / eller plugins på dette nettstedet som lar deg koble til ditt sosiale nettverk på ulike måter. For disse å jobbe på følgende sosiale medier, inkludert; {Oppgi de sosiale nettverkene som har funksjoner som du har integrert med nettstedet ditt ?: 12}, vil angi informasjonskapsler via nettstedet vårt som kan brukes til å forbedre profilen din på nettstedet eller bidra til dataene de holder for ulike formål som er angitt i deres respektive personvern politikk.


Mer informasjon
Forhåpentligvis har det klargjort ting for deg og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger det eller ikke, er det vanligvis sikrere å forlate informasjonskapsler aktivert dersom det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt. Denne informasjonskapselen ble opprettet ved hjelp av GDPR Cookies Policy Generator
Men hvis du fortsatt søker etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder:
• E-post: magicpie@magicpie.no

 

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Magic Pie og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

 

Magic Pie, ved styreleder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Magic Pie’s grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

 

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er styreleder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

 

Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

Opplysninger du selv gir til oss

Når du registrerer deg på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse og mobilnummer. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

 

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Din enhet og din internett-tilkobling

Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

 

Bruk av tjeneste eller kjøp

Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

Opplysninger vi får fra andre kilder

Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.

 

Informasjonskapsler (cookies) og annet innhold som lagres lokalt

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

 

Automatiske vurderinger

Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

 

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

 

For å levere og forbedre tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

 

For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

 

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

 

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

 

For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

 

Deling av opplysninger

Magic Pie deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse. Her er de viktigste eksemplene:            

 

Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Magic Pie.

 

Ved mistanke om lovbrudd

vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:

Lov om bokføring

Ordredata iht. angrerett

Ordredata iht. garantier.


Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold via e-post, til: magicpie@magicpie.no

 

Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

 

Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.

Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på magicpie@magicpie.no

© 2023 by DANGEROUS GEE.  Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Spotify Social Ikon
  • Bandcamp Sosial Ikon
  • iTunes Social Ikon
  • Vimeo Social Ikon
  • Soundcloud Social Ikon
  • Tidal - Grå Circle
  • Google Play Social Ikon
  • YouTube Social  Icon
  • Amazon Social Ikon
  • Deezer Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Instagram Social Ikon
Fragments front 1210x1210 90quality web.